sobre mi

sigues molt benvinguda a llegir-me, gràcies per passar per aquí!
 
després de ja més de vint anys de servei, t’ofereixo presència i escolta per a l’acompanyament emocional i espiritual, especialment en els moments de «misteri», -el naixement i la mort-. també per a l’exploració dels estats no ordinaris de consciència, o com m’agrada dir-ne: el jardí de l’ànima.
 
cap al 2003 vaig descobrir les doules, dones que acompanyaven a dones en aquesta etapa tan especial de la maternitat. vaig ser part de la segona promoció de doules formades a Catalunya. érem poques, i vaig aportar el meu granet de sorra fent difusió escrivint articles, fent xerrades, obrint grups de criança i cercles de mares, etc.
 

des de llavors he estat com a doula al costat de dones i famílies en aquest moment tan important, aportant acompanyament amorós, respectuós i silenciós en parts a casa, així com a l’embaràs i al postpart. també vaig ser part de l’equip que va donar forma a la Asociación Española de Doulas (AED). he treballat amb un equip de llevadores acompanyant parts a casa. 

actualment segueixo fent acompanyaments, incorporant noves eines i aprenentatges, i m’he format en àmbits com: homeopatia, fitoteràpia, biografia humana, genealogia, biodescodificació, teràpia sistèmica, etc.

fa més de deu anys que exploro i cuido el meu propi jardí interior amb enteògens i altres recursos xamànics. A partir d’aquí he obert el meu camí d’aprenentatge en psicologia transpersonal i algunes de les eines per accedir i acompanyar processos terapèutics en relació a espais interns: música aplicada a estats modificats de consciència, plantes mestres enteògenes, substàncies psicodèliques, meditació i ioga, entre altres.

sento la profunda convicció i comprensió de que morir i nèixer són portals de la consciència. i que naixem i morim de moltes maneres, en moments de gran intensitat o canvis vitals. així doncs, afegeixo l’acompanyament en el procés de morir i de dol, ja que també és acompanyar la vida: viure amb més plenitud ens prepara també per morir millor.

després he passat per l’Escola de Coaching Existencial de Nona Martín, on des del meu procés personal de transformació he après sobre coaching i pnl, i sobre caràcter, i a partir d’aquí puc acompanyar amb direcció i compassió als que vulguin transformar-se, créixer en consciència, i millorar aspectes personals.

col·laboro amb l’Instituto Transpersonal Integrativo de Barcelona des de 2019, i co-coordino la primera edició del Postgrau en Psicoteràpia Psicodèlica que organitza aquest institut i comença la tardor de 2022.

 
si sents que et puc acompanyar per fer el teu procés personal i els canvis que desitges per la teva vida, aquí estic per tu.

 

 
Isabel Vidal Font
isabel_coach_doula
aquesta web utilitza cookies.    més informació
Privacidad