sobre mi

sigues molt benvinguda a llegir-me, gràcies per passar per aquí!
 
després de ja més de vint anys de servei, t’ofereixo presència i escolta per a l’acompanyament emocional i espiritual, especialment en els moments de «misteri», -el naixement i la mort-. també per a l’exploració dels estats no ordinaris de consciència, o com m’agrada dir-ne: el jardí de l’ànima.
 
cap al 2003 vaig descobrir les doules, dones que acompanyaven a dones en aquesta etapa tan especial de la maternitat. vaig ser part de la segona promoció de doules formades a Catalunya. érem poques, i vaig aportar el meu granet de sorra fent difusió escrivint articles, fent xerrades, obrint grups de criança i cercles de mares, etc.
 

des de llavors he estat com a doula al costat de dones i famílies en aquest moment tan important, aportant acompanyament amorós, respectuós i silenciós en parts a casa, així com a l’embaràs i al postpart. també vaig ser part de l’equip que va donar forma a la Asociación Española de Doulas (AED). he treballat amb un equip de llevadores acompanyant parts a casa. 

actualment segueixo fent acompanyaments, incorporant noves eines i aprenentatges, i m’he format en àmbits com: homeopatia, fitoteràpia, biografia humana, genealogia, biodescodificació, teràpia sistèmica, etc.

fa més de deu anys que exploro i cuido el meu propi jardí interior amb enteògens i altres recursos xamànics. A partir d’aquí he obert el meu camí d’aprenentatge en psicologia transpersonal i algunes de les eines per accedir i acompanyar processos terapèutics en relació a espais interns: música aplicada a estats modificats de consciència, plantes mestres enteògenes, substàncies psicodèliques, meditació i ioga, entre altres.

sento la profunda convicció i comprensió de que morir i nèixer són portals de la consciència. i que naixem i morim de moltes maneres, en moments de gran intensitat o canvis vitals. així doncs, afegeixo l’acompanyament en el procés de morir i de dol, ja que també és acompanyar la vida: viure amb més plenitud ens prepara també per morir millor.

actualment vinculada i compromesa amb l’Escola de Coaching Existencial de Nona Martín. des del meu procés personal de transformació aprenc sobre caràcter, vaig desmuntant capes a l’ego i em disposo a acompanyar amb direcció i compassió als que vulguin transformar-se, créixer en consciència, i millorar aspectes personals.
 
si sents que et puc acompanyar des de la mirada del Coaching Existencial, per fer el teu procés personal i els canvis que desitges per la teva vida, aquí estic per tu.
 
Isabel Vidal Font
isabel_coach_doula
aquesta web utilitza cookies.    més informació
Privacidad